A Rétköz szívének gyöngyszeme, a szabolcsi Kisvárda egyik legkülönlegesebb, minden irányból - vonattal, busszal és autóval - kiválóan megközelíthető, elegáns és sokfajta minőségi kikapcsolódásra remek helyszínt biztosító ékessége: a Rózsakő Étterem. Különlegesen szép belső, külső és udvari térrel rendelkező étteremként számos rendezvény tökéletes színtere.

Hagyományainkhoz méltóan igyekszünk a 2016. évben is megszolgálni a hozzánk forduló megrendelők bizalmát. Számunkra Vendégeink elégedettsége a legjobb visszajelzés, éttermünk vezetése és minden dolgozója az Önök éttermi szolgáltatás iránti és rendezvény színvonalbeli igényeinek kielégítéséért dolgozik minden pillanatban."Nomen est omen."- azaz: "A név előjel."- szokták mondani, s bizony, éttermünk névválasztása tökéletesen harmonizál esküvőink szellemiségével: az örök szerelem eszméjével. A névadó Rózsakő a Badacsonyon, a Kisfaludy-ház felett található hatalmas asztalszerű bazalttömb. Valamikor a régmúltban gurulhatott le a hegy oldaláról. Nevét Szegedy Rózáról kapta, aki a hagyományok szerint szerelmével, Kisfaludy Sándorral gyakran üldögélt itt a Balaton szépségében gyönyörködve, valószínűleg ez magyarázza a vele kapcsolatban született legendát is:

"Hogyha egy leány meg egy legény ráül a kőre, háttal a Balatonnak, egymás kezét fogva, még abban az évben egymáséi lesznek. De az is elég, ha a leány ül a kőre háttal a tónak, rágondol szerelmesére és felsóhajt. Akire gondol, annak a szíve érte fog dobogni."Megtisztelő számunkra, hogy számos ifjú pár legboldogabb pillanatainak adhattunk méltó és minőségi helyszínt, mint az emberi élet e különleges eseményének.

Számunkra is kedves minden közös pillanat, s szeretnénk, ha minél több szerelmes pár jegyes párközös életének nyitó helyszíne lennék a jövőben is nívós esküvőinkkel.

Mindig örülünk annak is, ha később házaspárként is gyakran visszatérnek hozzánk családjukkal, barátaikkal a hajdani jegyespárok!

Ajánljuk magunkat mindazoknak, akiknek már volt szerencséje hozzánk és azoknak is, akik még nem jártak nálunk!

Hívjanak minket bizalommal! Mi Önökért vagyunk!


4600 Kisvárda, Baross Gábor út 25.

06 (45) 415 127, 06 (20) 916 8946

www.rozsakoetterem. hu